Administratie

 
Haal meer uit uw administratie. Uw administratie uitbesteden aan Fisconta biedt u allerlei voordelen. Uw cijfers worden regelmatig verwerkt, waardoor u gedurende het jaar inzicht krijgt in uw situatie. Daarnaast heeft u na elke boeking contact met uw eigen aanspreekpunt.

Samen neemt de belastingadviseur met u de boekhouding door en krijgt u advies  indien nodig. Zo levert administratie uitbesteden aan Fisconta u een financiële monitor op.

Na verwerking van de financiële administratie  spreekt de belastingadviseur met u de vraagstukken door en bespreken we de openstaande posten kritisch. Ook afschrijvingen en loon journaalposten worden regelmatig bij ons in de administratie verwerkt. Hierdoor krijgt u een actueel inzicht in de financiële stand van uw bedrijf. Zo voorkomt u financiële verassingen achteraf.

Fisconta gaat met de tijd mee. Het voeren van de administratie kan op verschillende manieren. Wij kunnen met u samenwerken in de cloud via Exact online waarbij u de facturen scant en inleest, zodat wij de administratie realtime kunnen verwerken. Tevens kunnen wij een administrateur bij u op kantoor detacheren zodat de administratie bij u op kantoor wordt gevoerd. Verzamelt u liever de administratie en levert het periodiek bij ons in? Uiteraard geen probleem. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel. We kiezen zo de manier die het beste bij u past en die u het prettigst vind.

We laten het uiteraard niet bij de administratie alleen. We kunnen voor u de administratie vertalen in bedrijfsspecifieke rapportages, deze doorspreken met het management en samen met u acties vertalen naar de toekomst.